Hapendatud toidud ja kääritatud joogid (Rahvatervise Akadeemia)

Lisa kalendrisseHapendatud toidud ja kääritatud joogid (Rahvatervise Akadeemia)31-08-2023 10:0031-08-2023 17:30Europe/TallinnHapendatud toidud ja kääritatud joogid (Rahvatervise Akadeemia)Sihtgrupp: *Toitumisnõustajad, toitumisterapeudid, tervishoiutöötajad ja ...Rahvatervise Akadeemia (Väike-Paala 1, Tallinn)

Toimumiskoht: Rahvatervise Akadeemia (Väike-Paala 1, Tallinn)
Toimumisaeg: N, 31. August 2023
Korraldaja: Rahvatervise Akadeemia

Sihtgrupp: Toitumisnõustajad, toitumisterapeudid, tervishoiutöötajad ja teised tervisespetsialistid. Toitumis- ja kokandushuvilised.

 

Koolitus annab põhjalikud alusteadmised toidu hapendamisest ehk fermenteerimisest, ülevaate erinevatest hapendamise võimalustest ning fermenteeritud toitude omadustest. Koolitusel saad ka näpunäiteid edukaks hapendamiseks ning mõistmise fermenteerimise protsessi enamlevinud vigadest.

 

Maht: kogumaht on 13 akadeemilist tundi, sh auditoorne töö 8 akadeemilist tundi.

Hind KM-ga: 135

Koolitaja: Rain Kuldjärv (MSc) on TFTAKi teadur ja koolitaja.

 

Õpiväljundid

Pärast koolituse läbimist õppija:

mõistab fermentatsiooni protsesse ning fermenteeritud toidu erinevust mitte fermenteeritud toidust;

teab fermentatsioone läbiviivate mikroorganismide elutegevuse protsesse ning peamisi fermentatsioonil tekkivaid metaboliite;

tunneb peamisi toidu fermenteerimise viise;

eristab erinevaid turul olevaid fermenteeritud tooteid;

mõistab fermentatsiooni tähtsust toidu tootmisel ja säilitamisel;

oskab hapendada aedvilju ja valmistada kombuchat.

 

Lisainfo ja registreerumine: https://rahvatervis.ee/kursused/hapendatud-toidud-ja-kaaritatud-joogid/